Duurzame papieren roerstaafjes

Europees product

Europees product

goedkoop

Voordelig

eindeloos opnieuw herbruikbaar

100% recyclebaar

Duurzame papieren roerstaafjes bestellen

Voordelen van duurzame papieren roerstaafjes

Onze duurzame papieren roerstaafjes geven geen smaak af en worden niet slap in jouw koffie of thee. Zo vormen ze een slim en betaalbaar alternatief voor staafjes van hout.

De duurzame roerstokjes van hard geperst papier zijn 100% recyclebaar en worden in Europa geproduceerd. Voor het papier is hout uit Zweedse productiebossen gebruikt.

Als verpakking gebruiken we handige dispenserdoosjes met 1500 stuks, maar om het nog duurzamer te maken kunnen we ook een luxe hervulbare plexiglas dispenser meeleveren.

Neem gerust contact op als je vragen hebt over onze papieren roerstaafjes, of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Papier in plaats van houten roerstaafjes

De duurzame papieren roerstaafjes – ook wel roerstokjes genoemd – van LIMM zijn uniek en nergens anders verkrijgbaar. Ze vormen een goed alternatief voor houten roerstokjes. Dit zijn de belangrijkste voordelen van het hard geperste papier dat wij gebruiken:

  • – Geen smaak
  • – De stokjes worden niet slap in koffie en thee
  • – 100% recyclebaar
  • – Duurzame keuze

De roerstaafjes zijn perfect te combineren met duurzame koffiebekers uit ons assortiment. Hierbij kan je kiezen uit kartonnen bekers en plastic bekers.

100% recyclebaar papier uit Zweden

De duurzame papieren roerstaafjes zijn 100% recyclebaar en gemaakt binnen Europa van hout uit Zweedse productiebossen.

Dankzij korte transportlijnen blijft de belasting op het milieu beperkt.

Bij houten roerstokjes is dit niet het geval, want die komen allemaal uit Azië. Er is dus een lange reis met veel CO2 uitstoot nodig voor de staafjes in Nederland gebruikt worden.

Papieren roerstaafjes en roerstokjes

Roerstaafjes zonder vervelende smaak

Veel mensen ervaren hout als onprettig, met name vanwege de smaak die dit materiaal in de mond afgeeft. Onze duurzame roerstaafjes van papier geven geen smaak af en worden niet slap in koffie of thee.

Dit in tegenstelling tot veel andere papieren roerstokjes. Wij hebben de stokjes gemaakt van hard geperst papier, waardoor ze ijzersterk zijn.

Handige dispensers voor roerstokjes

Onze duurzame papieren roerstaafjes zijn erg handig voor op kantoor. Voor optimaal gemak leveren we de roerstokjes in handige kartonnen dispenserdoosjes met 1500 stuks.

Ook kunnen we een hervulbare plexiglas dispenser leveren voor een meer luxe uitstraling. Perfect voor op kantoor!

Stap over op duurzame papieren roerstaafjes

Overstappen naar duurzame roerstokjes van papier is hoe dan ook een goed idee. In vergelijking met plastic is het een stuk beter voor het milieu. Daarnaast zijn de stokjes een stuk comfortabeler dan de houten soortgenoten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op. We beantwoorden graag al je vragen. Natuurlijk kan je ook direct een offerte aanvragen, zodat wij jou kunnen informeren over de kosten van onze duurzame papieren roerstaafjes.

Papieren roerstokjes plexiglas dispenser