Kartonnen koffiebekers recyclen

Europees product

Vervaardigd in Europa

duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

voorraadbeheer

Voorraadbeheer

De kartonnen beker

De luxe uitstraling van de kartonnen beker is het visitekaartje van je koffie-automaat. Op al onze bekers staat het duurzaamheidsverhaal, zodat iedereen kan zien dat de bekers circulair zijn en 100% worden gerecycled.

Gemaakt in Europa

Circulair ondernemen is investeren in je eigen regio. Daarom kiest LIMM ervoor om de bekers in Europa te produceren van papiervezels uit Scandinavië.

Van beker naar nieuw product

De kartonnen bekers van de Life line worden na gebruik gerecycled tot grondstof voor nieuwe producten. Door een speciaal ontwikkelde machine wordt de binnenlaag van het karton gescheiden. Na deze behandeling blijft er een hoogwaardige kwaliteit papiervezel over, hiervan worden nieuwe producten gemaakt. Ook het plastic binnenlaagje wordt 100% hergebruikt.

Hergebruik en recycle kartonnen bekers tot nieuwe producten

Inkt, FSC / PEFC en BPA

De bekers van LIMM zijn bedrukt met milieuvriendelijke inkt op waterbasis. Zo weet je zeker dat er geen gevaarlijke stoffen worden gebruikt.

Onze bekers zijn voorzien van het FSC of PEFC keurmerk. Bij de productie worden geen chemicaliën en oplosmiddelen gebruikt. Naast dit alles zijn onze bekers BPA vrij.

Personaliseer je koffiebeker

Personaliseer je koffiebeker met jullie eigen design met bijvoorbeeld je logo en een duurzaamheidsverhaal. Vanuit onze ervaring zien we dat gepersonaliseerde bekers bijdragen aan de duurzaamheid visie binnen elke onderneming.

Wil je ook duurzamer ondernemen?

Of wil je graag je collega’s inspireren?