vervaardigd in nederland

Vervaardigd in Nederland

duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

voorraadbeheer

Voorraadbeheer

beker karton recycling

De kartonnen beker

De luxe uitstraling van de kartonnen beker is het visitekaartje van je koffie-automaat. Op al onze bekers staat het duurzaamheidsverhaal, zodat iedereen kan zien dat de bekers circulair zijn en 100% worden gerecycled.

Gemaakt in Nederland

Circulair ondernemen is investeren in je eigen regio. Daarom kiest LIMM ervoor om de bekers in Nederland te produceren van papiervezels uit Europa.

Van nieuwe vezel naar printpapier

De kartonnen bekers van de Life line worden na gebruik gerecycled tot grondstof voor nieuwe producten. Door een speciaal ontwikkelde machine wordt de binnenlaag van het karton gescheiden. Na deze behandeling blijft er een hoogwaardige kwaliteit papiervezel over, hiervan wordt printpapier gemaakt. Ook het plastic binnenlaagje wordt 100% hergebruikt.

Het printpapier kan tot 7x gerecycled en hergebruikt worden

Inkt op waterbasis

De bekers van LIMM zijn bedrukt met milieuvriendelijke inkt op waterbasis. Zo weet je zeker dat er geen gevaarlijke stoffen worden gebruikt.

FSC keurmerk en BPA vrij

Onze bekers zijn voorzien van het FSC keurmerk. Bij de productie worden geen chemicaliën en oplosmiddelen gebruikt. Naast dit alles zijn onze bekers BPA vrij.

Wil je ook duurzamer ondernemen?

Of wil je graag je collega’s inspireren?