Duurzame koffiebekers zijn van plastic

 

In tegenstelling tot wat velen denken is plastic milieuvriendelijker en dan papier, mits het gerecycled wordt. Een kartonnen beker bevat een laagje paraffine die er niet uit te halen. Ze verstoren het proces van papier maken en mogen niet bij het oud papier. Daarnaast zijn de kartonnen koffiebekers vervuild door de inhoudresten. Het haalt de kwaliteit van het papier naar beneden. Scheiden bij de bron. Dat is het allergoedkoopste.

Plastic koffiebekers zijn niet alleen duurzaam, maar bovendien goedkoper dan het gebruik van kartonnen bekers of zelf servies. Bij servies komen de kosten van niet alleen afwassen, water, elektriciteit, vaatwasmiddel en zout er bij, maar ook de tijd die het kost voor inpakken en uitpakken. Dat weegt niet op tegen de weinige kosten van recyclebare plastic koffiebekers. Minder afval is een besparing. Gebruik maken van ons koffiebeker recyclingsysteem betekend dat op een verantwoorde en duurzame manier koffiebekers worden gebruikt en ook nog eens 70% besparing op het volume in het restafval. Door het recyclen van plastic bekers, ontstaat er een nieuwe, duurzame grondstof die 100% gebruikt wordt voor nieuwe producten.

Gezien de specialisatie van LIMM Recycling op het gebied van koffiebekerrecycling, hebben wij de capaciteit om elke door u gewenste beker aan te bieden. Door groot in te kopen, kunnen wij de prijs van onze koffiebekers laag houden. Wij hebben een breed assortiment aan hoogwaardige plastic bekers van diverse soorten, kleuren en formaten. Allemaal van een uitstekende kwaliteit. Al onze koffiebekers zijn geschikt voor alle gangbare koffiemachines. Naast plastic bekers bieden wij ook handige producten aan zoals roerstaafjes en dispensers aan. Bekijk ons assortiment.

Meer weten over duurzame koffiebekers?

Vraag dan vrijblijvend informatie aan!