Duurzame koffiebekers

Duurzame koffiebekers kopen is een verantwoorde keuze in combinatie met het gebruik van een recyclingsysteem of een schoonmaak systeem. LIMM is dè specialist op dit gebied en geeft een garantie tot 100% recycling bij het gebruik van het duurzame LIMM koffiebeker recyclingsysteem

recycling

100% Gerecycled

Onze bekers zijn FSC of PEFC gecertificeerd, BPA-vrij en worden verwerkt tot nieuwe producten.

duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

Onze bussen rijden alle ritten op biogas, gaan gevuld met producten weg en komen gevuld met gebruikte bekers weer terug.

voorraadbeheer

Voorraadbeheer

LIMM ontzorgt je bedrijf door voorraad en koffiebekerafval gratis te beheren.


Het recyclen van duurzame koffiebekers

Steeds meer bedrijven kiezen voor duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat begrijpen we, want een bijdrage leveren aan een circulaire economie is belangrijk. Zowel de kartonnen en de herbruikbare bekers van LIMM zijn duurzaam omdat deze 100% gerecycled worden. Ook vervoeren we ons systeem in bussen die rijden op biogas. Gebruik maken van het LIMM recyclingsysteem betekent 50% minder volume en daardoor minder kosten op uw restafval.


Kartonnen Koffiebekers

Duurzame kartonnen koffiebekers hebben een luxe uitstraling. Bedrukt met uitleg over het duurzame karakter, wat zorgt voor extra bewustzijn bij de gebruikers. Voor de bedrukking gebruiken wij duurzame inkt op waterbasis. Uiteraard voorzien van FSC of PEFC keurmerk en geproduceerd zonder chemicaliën en oplosmiddelen. Verder zijn alle bekers PBA vrij. Gepersonaliseerd design mogelijk! Meer weten?

Herbruikbare bekers

PHA koffiebekers; Een herbruikbare koffiebeker met het gebruiksgemak van een single-use

biosbased cups

Biologisch afbreekbare bekers

Wist je dat je van PHA bio plastic bekers kunt maken? Koop eenvoudig PHA-bioplastic bekers op onze webshop.

Koffiebeker Verzamelaar

Verzamel efficiënt bekers met de handige koffiebeker verzamelaar. Er gaan 900 duurzame bekers in een recyclingdoos, wat resulteert in een besparing tot wel 50% op het volume van je restafval. In combi met de metalen houder krijgt het systeem een luxe uitstraling en door vier wielen is de houder gemakkelijk te verplaatsen. Meer weten?

Het systeem van LIMM om efficiënt plastic koffiebekers verzamelen met de koffie-bekerbox van LIMM Recycling voor een circulaire en duurzame economie.
Duurzame papieren roerstaafjes bestellen

Papieren roerstaafjes

Onze duurzame papieren roerstaafjes geven geen smaak af en worden niet slap in jouw koffie of thee. Zo vormen ze een slim en betaalbaar alternatief voor staafjes van hout.

De duurzame roerstokjes van hard geperst papier zijn 100% recyclebaar en worden in Europa geproduceerd. Voor het papier is hout uit Zweedse productiebossen gebruikt.

Alle voordelen van duurzame koffiebekers

Met 15+ jaar ervaring in recycling en koffiebekers helpen we je graag verder. Bel ons direct voor gratis advies

Productie in Europa

Productie dicht bij huis, dat is pas duurzaam. Op het gebied van PHA gaan we nog een stap verder, want deze bekers komen gewoon uit Nederland.

Voorraadbeheer

Geen bedrijf wil op een bepaald moment zonder duurzame bekers komen te zitten. Daarom bieden wij onze klanten een gratis voorraadbeheer aan. Wanneer de dozen vol zijn, halen wij het afval op.

Eenvoudig opslaan voor recycling

 Ons systeem bestaat uit een metalen koffiebeker verzamelaar met kartonnen inzetdozen. De dozen passen perfect in de recycling verzamelaar en zijn simpel te wisselen. Is je doos vol, dan komen wij hem voor je ophalen!

Offerte aanvragen voor duurzame koffiebekers?

Vraag direct een offerte aan als je ook wilt profiteren van de voordelen van duurzame koffiebekers!