Duurzame Koffiebekers

Duurzame Koffiebekers kopen van karton of plastic is een verantwoorde keuze in combinatie met het gebruik van een recyclingsysteem. LIMM is dè specialist op dit gebied en geeft een garantie tot 100% recycling bij het gebruik van het duurzame LIMM koffiebeker recyclingsysteem.

recycling

100% Gerecycled

Onze bekers zijn FSC of PEFC gecertificeerd, BPA-vrij en worden verwerkt tot nieuwe producten.

duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

Onze bussen rijden alle ritten op biogas, gaan gevuld met producten weg en komen gevuld met gebruikte bekers weer terug.

voorraadbeheer

Voorraadbeheer

LIMM ontzorgt je bedrijf door voorraad en koffiebekerafval gratis te beheren.


 

De Europese duurzame koffiebekers van LIMM worden 100% gerecycled, zijn FSC of PEFC gecertificeerd, BPA vrij en worden vervoerd in bussen die rijden op Biogas. Daarom zijn ze veel beter voor het milieu en onze wereld. Bedrijven die kartonnen of plastic koffiebekers niet apart recyclen, hebben aanzienlijk meer afval. Gebruik maken van het LIMM recyclingsysteem betekent 50% minder volume en daardoor minder kosten op uw restafval.

Het recyclen van duurzame koffiebekers

Steeds meer bedrijven kiezen voor duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat begrijpen we, want een bijdrage leveren aan een circulaire economie is belangrijk. Zowel de kartonnen en de plastic koffiebekers van LIMM zijn duurzaam, omdat deze 100% gerecycled worden. Lees alle voordelen van de duurzame bekers hieronder!

 


Kartonnen Koffiebekers

Duurzame kartonnen koffiebekers hebben een luxe uitstraling. Bedrukt met uitleg over het duurzame karakter, wat zorgt voor extra bewustzijn bij de gebruikers. Voor de bedrukking gebruiken wij duurzame inkt op waterbasis. Uiteraard voorzien van FSC of PEFC keurmerk en geproduceerd zonder chemicaliën en oplosmiddelen. Verder zijn alle bekers PBA vrij. Gepersonaliseerd design mogelijk! Meer weten?

Plastic Bekers

Plastic bekers hebben misschien een minder goed imago, maar dat is niet geheel terecht. Het materiaal is namelijk via het recyclingsysteem van LIMM 100% recyclebaar en tot 100 jaar opnieuw herbruikbaar. Na gebruik krijgt het plastic van de duurzame bekers een tweede leven, onder meer als plantentray. Daarnaast is het kopen van duurzame koffiebekers van plastic goedkoper in vergelijking met karton! Meer weten?

beker plastic recycling
biosbased cups

Biobased cups

Wist je dat je bio plastic kunt maken van rioolslib? In
ons nieuwste project zijn we bezig met een nieuwe
soort beker. Meer info binnenkort…

Koffiebeker Verzamelaar

Verzamel efficiënt bekers met de handige koffiebeker verzamelaar. Er gaan 900 duurzame bekers in een recyclingdoos, wat resulteert in een besparing tot wel 50% op het volume van je restafval. In combi met de metalen houder krijgt het systeem een luxe uitstraling en door vier wielen is de houder gemakkelijk te verplaatsen. Meer weten?

Het systeem van LIMM om efficiënt plastic koffiebekers verzamelen met de koffie-bekerbox van LIMM Recycling voor een circulaire en duurzame economie.
overige producten

Overige producten

Naast onze bekers hebben wij allerlei producten die ons systeem ondersteunen zoals: houten en plastic roerstaafjes, bio servetten, bekerdispensers, papieren borden, kommen, rietjes en PLA bestek.

Alle Voordelen van Duurzame Koffiebekers

Het gebruik van duurzame koffiebekers is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Het restafval van bedrijven neemt fors af, omdat afvalzakken minder snel gevuld zijn. Medewerkers hoeven dan ook niet langer onnodig tijd te verspillen met het doorlopend weggooien van volle zakken. Daarnaast is afwassen niet langer nodig bij het gebruik van duurzame bekers. Op jaarbasis bespaart dat veel zeep, zout, stroom en water. Daar komt nog bij dat het in- en uitpakken van de vaatwasser een tijdrovende en dure klus is. Deze problemen zijn verleden tijd met duurzame koffiebekers van LIMM!

Productie in Europa

De afgelopen decennia is het steeds normaler geworden om simpele producten aan de andere kant van de wereld te laten maken. Zonde, want bij het transport naar Nederland komen veel schadelijke stoffen vrij. Dat is dan ook de reden dat wij kiezen voor productie dichtbij huis. Alle duurzame koffiebekers zijn gemaakt in Europa. Op het gebied van karton gaan we nog een stap verder, want deze bekers komen deels gewoon uit Nederland.

Voorraadbeheer

Geen bedrijf wil op een bepaald moment zonder duurzame bekers komen te zitten. Daarom bieden wij onze klanten een gratis voorraadbeheer aan. Met andere woorden: onze duurzame bekers arriveren altijd ruim op tijd! Wanneer de dozen vol zijn, halen wij het afval op. Wat we ook doen, duurzaamheid staat altijd voorop. We rijden op biogas en we leveren nieuwe bekers aan wanneer we de gebruikte exemplaren ophalen. Dit voorkomt onnodige transporten.

Eenvoudig opslaan voor recycling

Wie kiest voor het gebruik van duurzame koffie, thee en waterbekers, moet ze na gebruik natuurlijk wel bewaren. Om dit mogelijk te maken leveren wij een handige oplossing voor het opslaan van gebruikte bekers. Ons systeem bestaat uit een metalen koffiebeker verzamelaar  met kartonnen inzetdozen. De dozen passen perfect in de recycling verzamelaar en zijn simpel te wisselen. Is je doos vol, dan komen wij hem voor je ophalen!

Offerte aanvragen voor Duurzame Koffiebekers?

Wie kiest voor het gebruik van duurzame koffie, thee en waterbekers, moet ze na gebruik natuurlijk wel bewaren. Om dit mogelijk te maken leveren wij een handige oplossing voor het opslaan van gebruikte bekers. Ons systeem bestaat uit een metalen koffiebeker verzamelaar met kartonnen inzetdozen. De dozen passen perfect in de recycling verzamelaar en zijn simpel te wisselen. Wanneer de dozen vol zijn, halen wij het afval op. Wat we ook doen, duurzaamheid staat altijd voorop. Dit betekent dat we rijden op biogas en dat we op hetzelfde moment nieuwe bekers aanleveren wanneer we de gebruikte exemplaren ophalen. Dit voorkomt onnodige transporten.Vraag direct een offerte aan als je ook wilt profiteren van de voordelen van duurzame koffiebekers!