Koffiebeker Verzamelaar

duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

Circulair ondernemen door middel van koffiebeker recycling!

goedkoop

Efficiënt verzamelen

50% minder afval volume omdat er 900 bekers in een box passen

voorraadbeheer

Inclusief Voorraadbeheer

Gratis beheer van koffiebekerafval en voorraad.

Altijd volle afvalbakken?

Heb je wel eens uitgerekend hoeveel koffiebekers er dagelijks in het afval verdwijnen? Grote kans dat een groot deel van je restafval uit koffiebekers bestaat. De oplossing is simpel met de koffiebeker verzamelaar en het systeem van LIMM.

Verzamel efficiënt

Verzamel efficiënt plastic bekers met de koffie verzamelaar (koffiebekerbox )van LIMM. Er gaan 900 bekers in een recyclingdoos, wat resulteert in een besparing tot wel 50% op het volume van het restafval. Door het verminderde volume hoef je minder vaak je restafvalcontainer te laten legen. Hierdoor heb je direct een besparing op je restafval.

Duurzaam ondernemen

Alle producten die wij binnen ons systeem in de kring brengen worden 100% gerecycled.  Door onze koffiebekers te recyclen ontstaat er een herbruikbare duurzame grondstof waarvan nieuwe producten worden gemaakt. Zodoende worden onze koffiebekers onderdeel van een circulaire economie. Benieuwd naar de unieke aspecten van onze verschillende productlijnen? Vind meer informatie bij producten.

Een verzorgd systeem

Een modern kantoor of speciale hygiëne voorschriften binnen je bedrijf? Met ons recyclingsysteem levert afval geen problemen op. De metalen bekerhouder geeft een verzorgde indruk en door de handige wielen, is hij overal makkelijk te plaatsen. Wanneer de koffiebekerbox vol is, wordt hij gesloten met een tyrap die bij de doos zit. Dit zorgt ervoor dat de box hygiënisch afgesloten blijft.

Groot Assortiment

Binnen ons recyclingsysteem hebben wij een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige kartonnen, plastic bekers en waterbekers in diverse soorten, kleuren en formaten. Al onze producten zijn van uitstekende kwaliteit en speciaal geproduceerd voor ons systeem.

Voorraadbeheer

Voor het optimaal functioneren van ons systeem bieden wij gratis voorraadbeheer aan. Hierdoor hoef je niet meer om te kijken naar de voorraad koffiebekers binnen je onderneming. Door ons voorraadbeheer wordt ook de logistiek zo efficiënt mogelijk ingericht. Onze bussen die op biogas rijden, zijn hierdoor altijd vol en stoten minder CO2 uit. Zodoende kan er optimaal worden ingezameld en garanderen wij verantwoorde logistiek en recycling.

Wil je ook duurzamer ondernemen?

Of wil je graag je collega’s inspireren?

Alle voordelen van duurzame koffiebekers

Het gebruik van duurzame koffiebekers is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Het restafval van bedrijven neemt fors af, omdat afvalzakken minder snel gevuld zijn. Medewerkers hoeven dan ook niet langer onnodig tijd te verspillen met het doorlopend weggooien van volle zakken. Daarnaast is afwassen niet langer nodig bij het gebruik van duurzame bekers. Op jaarbasis bespaart dat veel zeep, zout, stroom en water. Daar komt nog bij dat het in- en uitpakken van de vaatwasser een tijdrovende en dure klus is. Deze problemen zijn verleden tijd met duurzame koffiebekers van LIMM!