Efficiënt met de koffiebekerbox

 

Verzamel efficiënt plastic bekers met de handige koffiebekerbox. Er gaan 900 bekers in een recyclingdoos, wat resulteert in een besparing van 70% op het volume van uw restafval. Hiermee kunt u de frequentie van het legen van uw restafvalcontainer aanpassen en daar op bezuinigen.

Het recycling systeem van LIMM Recycling zorgt voor zowel een optimale inzameling als een verantwoorde recycling.

 

Geen volle afvalbakken meer op de werkplek. De metalen bekerbak geeft een verzorgde indruk en deze is, door dat hij op wielen staat, overal makkelijk te plaatsen. Wanneer de koffiebekerbox vol is dan sluit u de recyclingdoos met een handige tie-wrap die in de doos zit. Daarna plaatst u een nieuwe recyclingdoos in de speciale koffiebeker-box. Verder heeft u geen omkijken naar het inzamelen van koffiebekers.

 

Naast recycling hebben wij een ook uitgebreid assortiment aan hoogwaardige plastic bekers. Koffiebekers en waterbekers in diverse soorten, kleuren en formaten. Allemaal van een uitstekende kwaliteit.

 

Nog een reden om voor de koffiebekerbox van LIMM Recycling te kiezen, is ons voorraadbeheer. Wij bieden u dat gratis als extra service aan. Zodat u naast dat u op een milieu vriendelijke manier uw koffiebekers gaat verzamelen ook nooit meer omkijken heeft naar de voorraad van uw koffiebekers. Ons bedrijf zorgt voor een optimale inzameling en verantwoorde recycling.

     Verzamelen met de koffiebeker-box werkt als volgt;

Wilt u ook een verzorgde werkplek?

Vraag vrijblijvend informatie aan over de koffiebeker-box.